CAFÉ SLIGTING DECEMBER

Cafe Sligting is een cafe waar zonder dagelijkse muziek en zonder gokkasten de gasten elkaar ontmoeten, waar verhalen worden uitgewisseld en nieuwe verhalen ontstaan. Het begrip ‘verhaal’ is de perfecte metafoor voor het soort café dat Sligting is.

Sligting wil nu haar gasten en anderen uitnodigen deel te nemen aan een verhalenwedstrijd waarvan de start op 20 December om 1400 uur zal plaatsvinden. De Haarlemse schrijvers Lilian Blom, Lodewijk Wiener en Joubert Pignon zullen op 20 December vanaf 1400 uur informatie geven over het schrijven van een verhaal, onder de titel “de geheimen van het schrijven”. Het thema voor de te schrijven verhalen is: Een wintervertelling. Deelnemers worden uitgenodigd een verhaal te schrijven van maximaal twee A-viertjes. De verhalen zullen door Lilian, Lodewijk en Joubert worden beoordeeld en de 5 uitverkoren verhalen zullen op 17 Januari 2016 worden voorgelezen. Vanaf 1730 uur wordt de ‘Luukse’ bonensoep door Luuk geserveerd.

Eeuwige roem ligt onder handbereik, meld je aan, doe mee!

Programma: 20 December- 1400 uur start interactieve presentatie door Lilian, Lodewijk en Joubert – 1500 uur lezen de auteurs een verhaal voor uit eigen werk.

Inzending van het verhaal: Uiterlijk voor zondag 10 Januari 1600 uur inzenden naar : info@cafesligting.nl

17 Januari: – 1400 uur bekendmaking van de 5 winnaars- vanaf 1430 uur lezen de winnaars hun verhaal voor. Dat het daarna nog lang onrustig bleef in café Sligting lag in de schoot der verwachting

Kom op, meld je aan en nodig ook vrienden met schrijfambitie uit voor deze gebeurtenis!!!!!!!!

Cafe Sligting
Zijlweg 18 Overveen
T: 023 527 7453
www.cafesligting.nl

Foto: Lilian Blom

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK