CLUB LUNA

 

Geachte relatie,
Grijp nu je laatste kans! Er zijn nog een klein aantal kaarten met voorverkoop korting voor CLUB LUNA, de altijd zo gezellige club-parties van UITkrant Haarlem.
 

Wanneer je € 11,50 overmaakt heb je niet alleen een ticket, maar ondersteun je CLUB LUNA. Omdat we zsm willen afsluiten met de voorverkoop, als we niet de 60 kaarten niet halen blazen we het feestje af. En dat willen we toch niet? Want voor € 11,50 krijg je vanaf 16.00 een welkomstdrankje, hapjes, live flamenco, 2 goeie bands, te weten DE KOFFERS (classic rock) en RUUD DE VRIES (soul/R&B Sensation. Plus lekkere dansmuziek van de huis DJ en ontmoet oude bekende. Dit alles in de nieuwe zaal van Hotel Raecks tot een uur of ‘s nachts.

 

RESERVEER NU JE TOEGANGSBEWIJS MET KORTING

Maak snel en uiterlijk 30 oktober 11,50 euro

o.v.v. je naam over op NL27ABNA 056.01.57.517,


of betaal via TIKKIE https://tikkie.me/pay/LUNAVIDINFO/cv5ervCVfsoAirym6qRZyo.

 

Na betaling is je reservering gegarandeerd! Aan de hand van het aantal betalingen/reserveringen bepalen we of Club Luna door kan gaan. Wij houden je op de hoogte over de opkomst. Mocht deze te laag zijn dan wordt het geld uiterlijk 7 november op je rekening teruggestort.

UITkrant Haarlem verschijnt al ruim dertig jaar met succes 10 keer per jaar in een oplage van 50.000 in Haarlem, Amsterdam en wijde omgeving, tegelijk met al onze goed bezochte online uitingen. We staan op de 2e plaats in de regio!

Klik op de covers om de digitale UITkrant online in te kijken