Musical 2.0 brengt Broadway naar Amsterdam

Musical 2.0 haalt deze zomer een stukje Broadway naar Nederland. In het weekend van 17 en 18 augustus vindt in het World Fashion Centre in Amsterdam de eerste editie plaats van de Musical 2.0 Zomerdagen. Geheel in Broadway-thema vinden er allerlei musicalworkshops plaats, geschikt voor alle leeftijden.

 

Met de Musical 2.0 Zomerdagen wil Musical 2.0 het hele jaar door activiteiten kunnen aanbieden. “In de zomer zijn vaak de reguliere lessen bij theaterscholen gestopt, terwijl een hele grote groep liefhebbers het liefst het hele jaar met hun passie bezig is”, vertelt Dennis Piek, oprichter van Musical 2.0. “Vandaar dat we de Musical 2.0 Zomerdagen in het leven hebben geroepen. Zo bieden wij ze de kans om ook in de zomermaanden bezig te zijn met hun favoriete hobby.”

Tijdens de Musical 2.0 Zomerdagen staat het rijke Broadwayrepertoire centraal. Piek: “Broadway is natuurlijk het theatermekka van de wereld. Veel klassiekers komen daarvandaan, zoals West Side Storyen Grease, maar ook nieuwe shows als Dear Evan Hansenen Hamilton groeien uit tot grote successen. Bij de Musical 2.0 Zomerdagen gaan de deelnemers aan de slag met een mooie mix van dit brede repertoire.”

 

Gevarieerd programma

Aan het roer staan twee verschillende docententeams. “De Musical 2.0 Zomerdagen vinden plaats op twee dagen. De leerlingen kunnen zich voor zowel een dag opgeven, als voor het hele weekend. We willen natuurlijk niet dat de leerlingen in dat geval twee dagen hetzelfde doen. Vandaar dat we op beide dagen met een ander team en met ander repertoire aan de slag gaan.”

 

Op zaterdag 17 augustus worden de workshops verzorgd door Mark van Haasteren, Marleen van der Loo en Marijke Castelijns; een dag later is het de beurt aan Rein van Duivenboden, Frank Beurskens en Karin Bos. “We hebben gezorgd voor twee gevarieerde teams, zodat alle disciplines goed vertegenwoordigd zijn. Met deze groep weten we zeker dat de deelnemers nieuwe dingen leren, al is het belangrijkste natuurlijk vooral het plezier maken.”

 

De Musical 2.0 Zomerdagen zijn voor alle leeftijden toegankelijk. Meer informatie en aanmelden kan op www.musical.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK