Open dag vogelhospitaal

Wil je ook een keer rond kijken in het Vogelhospitaal? Op 30 maart  is de gezellige jaarlijkse Open Dag weer. Het vogelhospitaal is dan open voor alle belangstellenden van 12.00 tot 16.00 uur. Een unieke kans voor een kijkje achter de schermen!

Je kunt dan een rondleiding krijgen en zien hoe ze alle zieke en gewonde vogels opvangen en verzorgen voor we ze weer vrijlaten. Mocht je verder nog vragen hebben lopen er vele vrijwilligers en bestuursleden rond, te herkennen aan het naamkaartje, die aangesproken kunnen worden voor al jouw vragen.

Er is weer een grote loterij, altijd prijs! Natuurlijk is de opbrengst voor het Vogelhospitaal, alle prijzen zijn gratis ter beschikking gesteld door diverse winkeliers en sponsoren.

Naast pony Pien en het knutselen, knippen en plakken, hebben we nieuwe kinderactiviteiten: onder begeleiding van een bioloog kunnen de oudere kinderen door een microscoop kijken naar veren, parasieten en levende monstertjes. De jonge onderzoekers kunnen ook aan de slag met het uitpluizen van uilenballen.

 

 

Er zijn vele kraampjes met leuke en lekkere producten. Afgewisseld met informatie stands over natuurorganisaties en dieren. Ook is er weer een kraam vol met mooie 2ehands vogel- en natuurboeken.

Natuurlijk is er ook eten en drinken te koop bij het cateringterras in de vliegkooi! De vrijwilligers bakken weer lekkere taarten.

 

Vergierdeweg 292, Haarlem

Kijk ook op https://www.vogelhospitaal.nl/

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK