Swingsteesjun organiseert Landgoed feest op Tespelduyn op 26 september!

Vanaf najaar 2015 organiseert Swingsteesjun maandelijks een exclusief Landgoedfeest op de landgoederen: Tespelduyn (Noordwijkerhout), Elswout (Overveen) en Groenendaal (Heemstede). Dat dit echt mooie locaties zijn, spreekt voor zich. Op al deze locaties zijn er 2 party area’s; 1 met 70s, 80s, en 90s disco classics en 1 area met commerciële house en dance (jaren 00s 10s). Muziek dat goed in het gehoor ligt en waar je goed op kan dansen. Op het landgoed zijn ook altijd 1 of meer aparte lounge area’s. Op de avond worden er ‘free snacks’ geserveerd

DJ’s deze avond zijn dj Wally voor de Disco classics en dj XLR voor de Dance / House area.

Heerlijke dansmuziek [voor elk wat wils], lekkere hapjes, een prachtige plek en ‘the friendly 30up’; wat wil je nog meer?

TOPLOCATIE

Landgoed Tespelduyn is een vrij onbekende parel midden tussen de bollenvelden in Bollenstreek. Dat klopt omdat zij pas in 2011 is geopend. Het is zowel een horeca locatie als een golfbaan …. waarom een golfbaan zal je je misschien afvragen? Een golfbaan betekent veel groen, rust en ruimte en een prachtige ambiance. In 2014 genomineerd als golfbaan van het jaar. Hier worden de ongedwongen en stijlvolle dansfeesten gehouden. Het eerste feest wordt in het Koetshuys gevierd, het feest van 14 november is in het Landhuys van het Landgoed.

TWEE PARTY AREA’S

Er zijn twee party areas:

– AREA 1: Disco van de ’70s, ’80s, ’90s. Ga je uit je dak op de gouwe ouwe hits van weleer. Mooie soepele overgangen van een dj die weet hoe een feestje te bouwen.
– AREA 2: Dance en House Classics van ’00s & now. Verwacht hier leuke mixen en dikke beats van David Guetta, Armin Van Buuren, Dash Berlin, Swedish House Mafia etc etc..

PARTY TIME

Om 20:00 uur kan de ‘vroege vogel’ al lekker uit haar/zijn dak gaan in de Disco area, tot circa 1 uur. Om 21:00 uur gaat ook de Dance & Trance area open. Dus party time is van 20:00 – 02:00 uur . Kom lekker op tijd en geniet met volle teugen van de setting, de mensen en de heerlijke muziek in beide area’s.

DRESS CODE

Op deze locatie is er gekozen voor casual chique. Spijkerbroek oké maar zorg verder dat je er mooi er verzorgd uitziet.
Er is een gratis bewaakte garderobe.

Kaarten zijn ook te koop bij:

Van der GEEST Optiek
Generaal Cronjéstraat 15
2021 JA Haarlem
Netherlands

 Binnenkort zijn er ook voorverkoopadressen in Noordwijkerhout, Hillegom en Lisse
PARKING EN ROUTE

Het adres is: Tespellaan 53, 2211 VT Noordwijkerhout. Op de toegangswegen nabij zijn bordjes voor het Landgoed.

Natuurlijk kan je er gratis parkeren

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK