Villa Vibes Singles Beach Festival

Singles opgelet! Op zaterdag 3 augustus gaat er iets unieks gebeuren op het strand van Zandvoort. Dan wordt het grootste Beach Festival voor singles ooit georganiseerd! Het is de ultieme plek voor iedereen met een honger naar plezier. Uitkrant sprak met organisator Roy van Ammers van VillaVibes en stelde hem deze 4 vragen:

 

Hoezo een festival voor alleen maar singles?

Er is een beweging gaande in Nederland. Steeds meer singles geven aan dat ze een beetje moe worden van het online daten. Ze willen gewoon plezier maken en terwijl ze dat doen wellicht iemand ontmoeten. Spontaan en ongedwongen. En dat is nu precies wat het Singles Beach Festival van VillaVibes is. 

Net als een regulier festival staat dit strandfeest vol met muziek en entertainment. Alleen hier mag je alleen komen als je vrijgezel bent. 

Sta je aan de bar en zie je opeens iemand die je leuk lijkt? Normaal denk je wel twee keer na voordat je er op af stapt omdat je niet weet of degene vrijgezel is. Hier weet je dit zeker. Maak gewoon een praatje. Iedereen vindt het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten. 

 

Wat is er te doen?

Dit festival is zo opgezet dat je op een leuke manier andere singles ontmoet. Doe bijvoorbeeld mee met de VillaVibes Pop-quiz en val in de prijzen met je zojuist ontmoete teamgenoten. Of win een dans-battle in de Silent Disco area. Er is zelfs een reuze opblaas­twister waar je gegarandeerd vanaf komt met een grote glimlach en nieuwe vrienden.

In totaal zijn er drie muziek­area’s, een foodcorner en entertainment. Tip: Op onze website staat een leuke aftermovie van vorig jaar. Bekijk hem maar eens op www.villavibes.nl/strandfeest.

 

Wie komen er allemaal?

Vorig jaar zei iemand: “Dit is publiek dat ik helemaal niet bij een single feest zou verwachten. Lekker spontaan, mooi gekleed en leuk om mee te praten”. En zo is het inderdaad. 

VillaVibes is vooral bekend van de leuke groepsreizen en weekenden die wij organiseren voor hoger opgeleide singles.  Een deel van het publiek bestaat dus uit singles die al een keer met ons zijn mee geweest. Maar veel bezoekers op dit festival kennen onze vakanties nog niet en komen voor het eerst. 

We garanderen dat de man-vrouw verhouding ongeveer in balans is. Daarnaast komt zo’n 50% alleen en de andere helft samen een vriend(in) die ook vrijgezel is. In totaal zijn we op zaterdag 3 augustus met bijna 1500 singles. Waanzinnig he? Dit wordt het grootste Beach festival voor singles ooit. 

 

Zijn er nog kaarten te koop?

Vorig jaar waren we volledig uitverkocht en dit jaar gaat de kaartverkoop zelfs nóg harder. Alleen op de eerste dag verkochte we al 500 tickets. Dus wil je er ook bij zijn, koop dan snel je kaartje. 

 

Singles Beach Festival – van VillaVibes

– Zaterdag 3 augustus van 14 tot 23 uur. 

– Beachclub Barefoot Cottage – Zandvoort aan Zee.

– Tickets:www.villavibes.nl/strandfeest

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK