WELLNESS OASE FORT RESORT BEEMSTER


UITkrant Haarlem werd uitgenodigd om een dagje te vertoeven in de gigantische wellness oase Fort Resort Beemster, waar twee Werelderfgoederen samenkomen. Gevestigd in het Unesco Monument ‘’Fort aan de Nekkerweg’’ middenin de prachtige Beemsterpolder.
We genoten in de panoramasauna (één van de 6 sauna’s) met uitzicht over het prachtige Beemsterpolder landschap. We relaxten op een heerlijk waterbed, beleefden de shower experience en in de riante buitenoase van rust werden we omringd door het geluid van fluitende vogels. Na het floaten in het zoutwaterbad kregen we een rassoul behandeling. In een ruimte vol stoom smeerden we de heilzame en voor de huid verfrissende lavamodder over onze lichamen, gevolgd door een nevelregen die de klei geleidelijk van het lichaam spoelde… En het eind was nog lang niet in zicht!
Ook de innerlijke mens kwam niets te kort: in het wellness restaurant lieten we ons verwennen met diverse (h)eerlijke kleine snacks in combinatie met gezonde smoothies aan het haardvuur op een van de lounge banken. Daarna wandelden via het schattige zandstrandje over een stenen pad door het water naar het eilandje midden in de vijver waar we in slaap vielen in de een stilteserre. Dit prachtige punt wordt ook gebruikt voor yogalessen. Al met al een unieke belevenis, waarbij de tijd even stil stond en we helemaal ontspannen en tevreden het Fort uitstapten! Een absolute aanrader!

Fort Resort Beemster is uitgeroepen tot onderneming van het jaar 2015 van de provincie 
Noord-Holland.

Beleef, onthaast & vergeet de tijd!
Fort Resort Beemster
Kijk voor aantrekkelijke arrangementen op www.fortresortbeemster.nl
 info@fortresortbeemster.nl
Nekkerweg 24 Zuidoostbeemster T 0299 682 200

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK