Beleef Winterwonderland in Zandvoort aan Zee

Tijdens de Winterwonderland-maand valt er genoeg te beleven in Zandvoort aan Zee. Speciaal voor kinderen is het Raadhuisplein getransformeerd tot ijsbaan, waar naar hartenlust geschaatst kan worden. Voor de ouders is een overdekte Koek & Zopie ingericht voor een lekkere warme chocolademelk of Glühwein. Even verderop doet het muziekpaviljoen net als vorig jaar dienst als Wenspaviljoen aan Zee waar bewoners en bezoekers hun wensen achter kunnen laten. Of het nu grote of kleine wensen zijn, wensen voor zichzelf of voor anderen: alles is welkom.
De winkelstraten zijn geheel in stijl mooi versierd en de gezellig aangeklede etalages brengen je direct in de Kerstsfeer. Op Kerstavond is het Kerkplein het centrum van gezelligheid tijdens de openlucht Kerstzang. Terwijl de vuurpotten branden op het plein worden de traditionele en minder bekende kerstliederen buiten op het terras gezongen door het Gemengd Zandvoorts Koper Ensemble, bekend van Smartlappen en Zeeliederen. Natuurlijk ben je vrij om aan te haken.

We beginnen het jaar goed met de oudste Nieuwjaarsduik van Nederland. Voor de 55ste keer is het Zandvoortse strand de basis voor de Nieuwjaarsduik 2015. Naar verwachten spoelen ruim 4000 mensen ter hoogte van Beachclub No. 5 het oude jaar van zich af. Daarna wordt er natuurlijk lekker opgewarmd bij één van de jaarrondstrandpaviljoens of in het gezellige centrum.

Zandvoort aan Zee is ook in december de moeite van het bezoeken waard. Met de trein sta je al in een kwartier vanaf Haarlem in het gezellige Zandvoortse centrum. Zin in Winterwonderland? = Zin in Zandvoort!

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK