Bier- en eetcafé Bruxelles met Foto-expo van Jeroen Duwel

Bier- en eetcafé Bruxelles, Bruxelles aan Zee en voorheen Storing in Haarlem heeft ondanks het enorme succes ook te maken met vallen en opstaan. Zo waren er veel obstakels tijdens de verbouwing
van de keuken en het toilet en tegelijkertijd een hoop reuring rond Storing. Gelukkig leverde het strandpaviljoen genoeg op om de klappen in de stad op te vangen. Dus Bruxelles kakelt gewoon door.

In oktober een bijzondere foto-expostie van Jeroen Duwel zowel beneden als boven. Jeroen Duwel (1967) is geboren in Haarlem en heeft een groot deel van zijn jeugd in Frankrijk gewoond. Daar kwam hij al in aanraking met fotografie, door zijn vader die beroepsfotograaf is. Zelf is hij autodidact. Jeroen fotografeert al heel lang, maar enkele jaren geleden is hij zijn foto’s op unieke wijze gaan bewerken.

Hij neemt een oorspronkelijke foto als uitgangspunt en transformeert deze met zijn computer. Het resultaat is een nieuwe foto. Zijn motto luidt: ‘What you see is not what you get’. Jeroen gebruikt simpele technieken en het is belangrijk voor hem om niet ‘over de top’ te gaan.

Bier- en eetcafé Bruxelles
Lange Wijngaardstraat 16
Haarlem
T 023 5314509
www.jeroenduwelvisualart.exto.nl
www.cafebruxelles.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK