Bistrobar Indonesia – Sharing is Caring

Bistrobar Indonesia is te vinden op de hoek van de Zijlstraat en de Nassaulaan in het prachtige oude bankgebouw in Haarlem centrum.
Het immense pand is strak maar toch gezellig ingericht met hoge bamboeplanten, een rustieke indeling en smaakvolle kleurcombinaties. Op de kaart van de Bistrobar staan klassiekers uit Ron Blaauw’s Gastrobar Indonesia, zoals streetfood en diverse kleine gerechten. Met deze ‘Modern Indonesian Cuisine’ bewijzen chefs Agus Hermawan en Blaauw dat er nieuwe variaties mogelijk zijn binnen de traditionele Indonesische èn Indische keuken. Maar ook de authentieke Indische keuken blijft binnen bereik: zo is er een heerlijk sateetje voor de kinderen en staan er twee smaakvolle rijsttafels op het menu.

UITkrant Haarlem werd uitgenodigd om drankjes en diverse gerechten te komen proeven.
De Indo Mule cocktail is verbluffend: door de knalgroene kleur, die wordt veroorzaakt door de zelf gemaakte spekkoek rum, maar ook vanwege de unieke en frisse smaak. Genoeg keuze uit wijnen, bieren en buitenlands gedestilleerd. Al voor 16,50 geniet je met twee personen van de Maluku mix. De Taco Ayam Bali, loempia Bebek, Pepesan Goeloeng, Ikan Ijo Ikandabu, Iga Babi Bakar passen voortreffelijk bij elkaar. De BBQ-saté, kip en geit die daarna werden opgediend waren van topniveau. Bij elkaar was het meer dan voldoende. Ideaal om alle kleine en grotere gerechtjes samen te delen! Kortom: een must!

7 dagen in de week geopend voor diner, maar ook gewoon voor een drankje
Diner 17:30 tot 22:30 |
Bar 17:30 tot 00:00 | (Don-Zat tot 01:00)
Reserveringen kunnen eenvoudig via de button “reserveren” op deze website gemaakt worden.

Bistrobar Indonesia
Sharing is Caring
Zijlstraat 49
Haarlem
T 023 737 00 80
info@bistrobarindonesia.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK