Foodfestival Eten op Rolletjes komt weer naar Haarlem!

Het intieme foodfestival Eten op Rolletjes komt van 29 juni tot en met 1 juli weer naar Haarlem toe. Op het terrein bij Lichtfabriek kunnen bezoekers uit Haarlem en omstreken weer drie dagen genieten van culinaire hoogstandjes, lokale artiesten en vermaak voor jong en oud.

Voor Eten op Rolletjes selecteren organisatoren Frans en Bob Nagel alleen unieke plekken met veel historie en sfeer. En daar hoort de Lichtfabriek vanzelfsprekend bij. Eind juni staan dertig food trucks die de smaakpapillen trakteren op de meest uiteenlopende gerechten: van fish taco’s tot curries en van roti tot oesters. Bezoekers genieten niet alleen van lekker eten, maar ook van muziek van lokale bands en DJ’s. Natuurlijk denkt Eten op Rolletjes ook aan de kleinste bezoekers en is daarmee een festival voor het hele gezin.

De succesformule

De succesformule van Eten op Rolletjes? Het intieme foodfestival brengt mensen en smaken samen. Bob Nagel: “Iedereen voelt zich thuis op Eten op Rolletjes. Van jong tot oud en alles daartussenin. Zodra je het festival binnenstapt, bevind je je in een nieuwe wereld vol lekker eten en muziek. Je kunt samen met familie neerploffen op een picknickkleed, vrienden maken aan de lange houten tafels, verrassende nieuwe smaken ontdekken of de heupen losgooien op live muziek.”

Eten op Rolletjes doet voor de derde jaar op rij Haarlem aan en reist daarna nog door naar Deventer, Purmerend, Zeist en Wageningen.

Eten op Rolletjes is gratis toegankelijk.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK