Kleverparkfestival 30 mei 2015 Duurzaam en dichtbij

Winkelcentrum Kleverpark herbergt gezellige shops, persoonlijke winkels en bijzondere bedrijven. Op zaterdag 30 mei veranderen Kleverparkweg, Schotersingel en Van Ostadestraat in het Kleverparkfestival- terrein met veel echte Haarlemse producten, mode, ‘good food’, accessoires, workshops, muziek en (in de aangrenzende straten) een gezellige rommelmarkt. Een dag die jong en oud niet mag missen.

Steeds groener
Het jaarlijkse Kleverparkfestival wordt steeds meer biologisch, fairtrade en duurzaam. Dat geldt voor de producten in de winkels en kramen, maar ook voor de heerlijke hapjes en catering. De fietsenstalling is dit jaar extra groot en afvalbakken zorgen voor gescheiden afval.

Kramen en live muziek
Bezoek de bijna honderd lokale ondernemers, die een variatie aan producten bieden in kunst, mode en design. Het is heerlijk slenteren langs de kramen met culinaire hapjes in de hand en live muziek op het centrale podium.

Kinderrommelmarkt
In de straten rond de Kleverparkweg vind je opnieuw een gezellige kinderrommelmarkt. Bij kantoorvakhandel De Ruyter kopen mini ondernemers een dagvergunning voor € 7,50. Bij een opgeruimde plaats krijgen zij na afloop € 2,00 retour. Zo zijn we Samen Duurzaam.

Kinderkaart met activiteiten en cadeautjes
De kinderkaart staat ook dit jaar weer vol met leuke activiteiten en verrassende workshops. Op het speciale ‘Kleverpark Sportveld’ bijvoorbeeld, zijn korfbalclinics te volgen en wordt een workshop handboogschieten gegeven. In de Grote Kerk wordt geknutseld en worden magnetische foto’s gemaakt. Op de Schotersingel zijn workshops muziek voor alle leeftijden en staan diverse leuke (kermis)attracties. En als klap op de vuurpijl geven de deelnemende winkeliers in het Kleverpark op vertoon van de kinderkaart weer iets lekkers of een kleine verrassing weg. Wees er dus snel bij want er is de hele dag genoeg te beleven!

De kinderkaart is er voor kinderen van 0 t/m 12 jaar en is verkrijgbaar op diverse herkenbare verkooppunten op het festival.
Het Kleverparkfestival 2015 is een initiatief van Ondernemersvereniging Kleverpark

Download de Kleverparkfestival app voor programma, informatie, artiesten, kinderkaart en nog veel 
meer!

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK