Laat je verwennen met in huis gemaakte taarten bij Hofje zonder Zorgen

Hofje zonder Zorgen bevindt zich middenin het mooie historische centrum van Haarlem en wel in een 15e eeuws monument(1480), met uitzicht op het Proveniershofje (1591).  


Petra Kloosterman en Marja Jochemus van Hofje zonder Zorgen staan samen met een team gastvrouwen voor betrokkenheid, gastvrijheid en het bewaken van constante kwaliteit. 
Zij hebben zorgvuldig gekozen voor biologische koffie en thee. Laat je daarbij verwennen met in huis gemaakte taarten, soepen, toppings, dressings en quiches. Verse sappen van seizoensfruit, ovenverse broodjes (ook spelt en glutenvrij) met bijzondere toppings, salades en quiches uit eigen keuken. En niet te vergeten de geweldige homemade high tea (waarvoor je wel even moet reserveren).

Voor gasten met dieetwensen, zoals bijvoorbeeld gluten- en lactosevrij, is er speciaal brood, glutenvrije chocoladetaart en huisgemaakte soepen. Ook de High Tea is voor gasten met speciale dieetwensen door ons te maken, zodat u zonder zorgen lekker kunt genieten.

Geheimen van het ‘Hofje zonder Zorgen’, die zich vertalen in lokale ingrediënten. Organic, omdat ze houden van lekkere en pure smaken. Ze noemen dit ‘Genieten zonder Zorgen!’

Grote Houtstraat 142A  HaarlemT 023 531 0607 www.hofjezonderzorgen.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK