NIEUW! RESTAURANT GESTRAND

In Bloemendaal aan Zee is restaurant Gestrand de nieuwste aanwinst
. Gestrand kookt zijn gerechten met streekproducten en in de weekenden kun je ontbijten, lunchen, gezellig borrelen en natuurlijk lekker dineren. Het enorme terras kijkt uit over de duinen. Ook de kinderen kunnen zich opperbest vermaken in de fantastische speeltuin met superlange glijbaan (twintig meter!). Lees meer op pagina 3

Restaurant Gestrand is open sinds 25 maart en kijkt uit naar zijn eerste zomer. Het gebouw is ontworpen door Jesse van der Veen van Archimaat en past naadloos in de omgeving. Door het open karakter en het gebruik van glas voelt het of je buiten zit.
 De inrichting door Camping de Lakens is geïnspireerd door het strand; industrieel, kleur en knus bij de openhaard. De medewerkers hebben veel meubels zelf gemaakt, zoals de schommels aan de bar.
 De specialiteiten van het huis zijn de hamburgers, ook vegetarisch, en de bijzondere pizza’s om van te smullen. ’s Avonds wordt er a la carte gegeten en op mooie avonden wordt het kampvuur ontstoken. Kinderen kunnen naar hartelust spelen in het zand, met water maar ook klauteren, klimmen en glijden met de twintig meter lange glijbaan. De natuurlijke speeltuin is volledig gemaakt van hergebruikte bouwmaterialen. Het duurzame karakter van de camping komt daarmee goed tot z’n recht.

Restaurant Gestrand
Zeeweg 60, Bloemendaal aan Zee (op Camping de Lakens)
www.restaurantgestrand.nl


DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK