Two Chefs Cooking Koken ‘Het Roemer December Menu’

Two Chefs Cooking, Thomas Hendrikse en Lesley Lucas, koken in de laatste maand van het jaar ‘Het Roemer December Menu’. De twee chefs inspireren en vinden elkaar in hun passie voor creatief koken! Zij maken graag de gasten van de Roemer blij met hun smakelijke gerechten. Zo kwamen ze op het idee om in de maanden december tot en met februari een wisselend drie-gangen wintermenu te bereiden. De kick-off van deze speciale winter-dis is op vrijdag 1 december.
Als voorgerecht romige bospaddenstoelensoep bereid met chardonnay, als hoofdgerecht rundvlees gestoofd in bockbier en als dessert een chocoladewalnotentaartje met een bolletje boerenjongensijs.

‘Het Roemer December Menu’ kost 25 euro, je hoeft niet te reserveren, dus kom gezellig binnenlopen en eetsmakelijk! Tot in De Roemer!

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK