Wereld Wijn Tour 2014 ‘Nieuwe Stijl’ Culinaire Wijnontdekkingstocht per fiets!

Donderdag 29 mei 2014, Hemelvaartsdag, organiseren zes regionale horecagelegenheden in samenwerking met Wijnhuis ten Bilt uit Santpoort-Noord de jaarlijks terugkerende ‘Wereld Wijn Tour’, dé wijnontdekkingstocht per fiets: mooie happen, wijnuitleg & maximaal 300 deelnemers.

De WWT 2014 – ‘Nieuwe Stijl’ voert langs zes karakteristieke horecagelegenheden in de regio. Iedere deelnemende horecagelegenheid presenteert een wijnland, met een mooi glas wijn en een bijpassend gerechtje. Op een originele en sportieve manier kennis maken met de diversiteit van de wijnwereld.

Wijn- en happenstops:
‘Café ’t Hemeltje’ in Bloemendaal, ‘Café Middelloo’ in Driehuis, ‘Café Spaarndam’, ‘Café ’t Kantoor’, ‘Café Het Wapen van Bloemendaal’ en ‘Tapas Bar El Pincho’ in Haarlem.

Deelname aan de WWT 2014 kost € 25,00 en hiervoor ontvangen de deelnemers een routebeschrijving, een stempelkaart én bij iedere stop een glas wijn(of frisdrank) met een bijpassende ‘Landhap’. Bij voltooiing van de WWT staat voor de fietsers een aandenken, (een fles Wijn) klaar. De fietstocht start donderdag 29 mei tussen 11.00 en 12.00 uur en de deelnemers worden voor 17.00 uur bij de startlocatie terug verwacht. Nu maar hopen op mooi Wereld Wijn Weer!

Aanmelden
Opgeven voor de ‘Wereld Wijn Tour’ kan, bij voorkeur door voorinschrijving i.v.m. een maximum aantal deelnemers van 300, bij de deelnemende bedrijven.

Foto

hemeltje.nl
elpincho.nl
middeloo.nl
cafespaarndam.nl
tkantoor.nl
hetwapenvanbloemendaal.nl

Hemeltje-+Top-100

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK