Zomerfestival 2014

Op zondag 29 juni is er van alles te beleven in het nationaal park. Kom naar het nieuwe bezoekerscentrum De Kennemerduinen en Buitenplaats Elswout voor een afwisselend programma. Sluit de dag af met een plons in ‘t Wed, een duinmeertje bij het bezoekerscentrum, waar je heerlijk kunt spartelen en zwemmen!

10.00-16.00 Bezoekerscentrum De Kennemerduinen

Jong én oud kunnen rond het bezoekerscentrum genieten van workshops, muziek, excursies, een verhalenvertelster en creatieve activiteiten rondom het bezoekerscentrum. Ontdek met een gids het spannende verleden van het park, doe mee met outdoor-activiteiten of mindfulness, kom naar de groene markt en ontmoet de schaapskudde. Een blotevoetenpad wordt speciaal voor deze dag aangelegd. Er wordt gezorgd voor waterpret, zoals een duik in ‘t Wed, en kinderen zullen zich ook goed vermaken met de bouwkunsten van de scouting. Het duincafé serveert zomerse hapjes.

10.00-17.30 Buitenplaats Elswout

Ook bij Buitenplaats Elswout is er die dag heel veel te ontdekken. Geniet van exposities, (schilder) workshops, yoga of poppentheater. Ook voor een Italiaanse familielunch of picknick ben je er op het juiste adres!

Toegang

Vrijwel alles is gratis toegankelijk! Voor de meeste activiteiten is reserveren niet nodig.

> Kijk op www.buitenplaatseninbeeld.nl voor meer informatie.

zomerfestival1

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK