Kinepolis en Kruimeltje halen geld op voor het Bio Vakantieoord

Op 30 en 31 januari organiseert de nieuwe bioscoopfilm Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn samen met Nederlandse bioscopen een actie om het Bio Vakantieoord te steunen. Op deze dagen gaat 50 eurocent van ieder verkocht bioscoopkaartje naar dit goede doel. 

 

Met deze actie worden jaren aan bioscoopgeschiedenis samengevoegd. Bio Vakantieoord dankt zijn naam aan de oprichting vanuit de bioscoopbranche. De warme band met de theaters bestaat nog steeds. Al meer dan 90 jaar worden de collectefilms van de stichting nationaal in de Nederlandse bioscopen vertoond. Vooral dankzij de wervende films in het voorprogramma van de bioscopen, die gratis door de exploitanten werden vertoond, verwierf Bio Vakantieoord snel landelijke bekendheid.

Kruimeltje staat bekend als een ondeugend jongetje die opkomt voor dieren en kinderen die onrecht worden aangedaan, of die het moeilijk hebben. Met deze insteek zal de nieuwe bioscoopfilm Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn dan ook samen met o.a. Kinepolis een deel van hun omzet op 30 en 31 januari afstaan aan een goed doel. Want ieder Kruimeltje helpt! Tickets zijn te koop via de website van Kinepolis.

 

Kinepolis en Stichting Bio
Sinds 2019 maakt Kinepolis het iedereen gemakkelijk te doneren aan Stiching Bio. In alle 18 vestigingen kunnen bezoekers bij de ticket- en shopkassa’s zelf kiezen of zij hun aankoopbedrag naar boven willen afronden en zo gemakkelijk via Kinepolis hun ‘wisselgeld’ te doneren aan Bio. Meer info.

 

De film
In Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn is Kruimeltje weer verenigd met zijn ouders. Hij is niet meer het arme straatjongetje, maar woont samen met zijn ouders in een mooie villa op het platteland. Hoe fijn het ook is om weer met zijn ouders samen te zijn het is ook saai op zo’n landgoed, Kruimeltje mist het spannende stadsleven. Hij besluit om weg te lopen, samen met zijn trouwe hond Moor. Maar wanneer hij onderweg naar de stad wordt tegengehouden door Anna en aan haar probeert te ontsnappen, worden zij allebei ontvoerd! Een oude bekende slechterik duikt op en heeft het op hen gemunt in de strijd om de goudmijn.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK