KINDERBOEKWINKEL KIEKEBOEK – GRUWELIJK ENG!

Tijdens de Kinderboekenweek van 4 t/m 15 oktober organiseert de Haarlemse Kinderboekwinkel Kiekeboek spannende activiteiten bij het thema ‘Gruwelijk eng!’.
Er is veel te doen: zondag 8 oktober een heksenworkshop met Marieke Nelissen, woensdag 11 oktober vertelvoorstelling en signeren met Jacques Vriens, vrijdag 6 en 13 oktober griezelverhalen vertellen in de kelder, dinsdag 10 oktober peutergriezelen met de voorleesexpress. Voor tijden en aanmelden kijk op www.kiekeboek.nl. Je kunt ons ook volgen via Facebook.
Dit jaar vieren we de kinderboekenweek voor het eerst in onze prachtige nieuwe winkel op Gierstraat 29. Naast de activiteiten hebben we heel veel boeken die passen bij het griezelthema. Lekker griezelen met elkaar is altijd leuk. Dicht tegen de voorlezer aangekropen luisteren naar enge verhalen… Het fijne aan kinderboeken is: hoe spannend het ook is, het loopt altijd goed af! We zien jullie graag in de winkel. Bij een aankoop van 10 euro krijg je het kinderboekenweekgeschenk ‘Kattensoep’ cadeau!

Meer info: www.kiekeboek.nl

 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK