APLOMB in Sociëteit Vereeniging

In het gebouw van Sociëteit Vereeniging komen 2 t/m 3 november licht, sculpturen en objecten samen tijdens het Kunstlijn weekend. De expositie APLOMB is samengesteld door Claus-Pierre Leinenbach, Dik Box en Bianca Vooges.

 

APLOMB

De titel van de tentoonstelling staat voor een korte krachtige ontmoeting in tijd, plaats en ruimte. In het gebouw van Sociëteit Vereeniging komt deze ontmoeting in de drie dagen van de Kunstlijn samen. Het is tevens de allerlaatste tentoonstelling voor de grote verbouwing van dit gebouw.

Kunstenaars veranderen de parterre van het gebouw in hun voorstellingswereld van licht, sculpturen en objecten. De werken zijn speciaal voor deze ruimte gemaakt. In de Herenkamer op de eerste etage zullen voorwerpen die daar door de jaren heen gebruikt werden, met kunstwerken gecombineerd worden. Door de veelzijdigheid van de werken met de nadruk op licht en sculptuur, ervaren bezoekers de ruimte op een bijzondere manier.

 

KUNSTENAARS

Dik Box, Lilja Bjork Egillsdottir, Guda Koster, Claus-Pierre Leinenbach, Irene van de Mheen, Soek, Mark Swysen, Martijn Schuppers, Su Tomesen en Bianca Vooges.

 

Kijk voor meer info op www.kunstlijnhaarlem.nl/expositie/aplomb-in-societeit-vereeniging/

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK