DE BEEST UITHANGEN

12e Vijfhoekkunstroute in Haarlem

Ook deze lente staat de Vijfhoek een weekeinde lang in het teken van de kunst. Zowel bezoekers als deelnemers vinden de Vijfhoekkunstroute een unieke ervaring en genieten van de wandeling door de straatjes, de gezelligheid, de muziek, de gezellige kroegjes en restaurantjes.  Het thema van dit jaar: “De beest uithangen!”. Ateliers, bewoners en winkeliers openen hun deuren om u van kunst in diverse vormen te laten genieten. Een beestachtig goede openingsparade op 12 mei, het hele weekeind dansante rondleidingen door de wijk, poëzie en muziek voordrachten, een “kunst-ruilkast”,  hop-on hop-off paard en wagen, beelden in de Proveniershof, een overzichtsexpositie in de Nieuwe Kerk en werk en gedichten geïnspireerd op het thema in de Doelenzaal in de bibliotheek……… U hoeft zich geen moment te vervelen!

Kijk voor actuele informatie op www.vijfhoekkunstroute.nl

Openingsparade: 12 mei 19.30 uur, vertrek Kunstkelder Drossestraat 2, Haarlem, aansluitend opening in de Nieuwe Kerk, Nieuwekersplein 1, Haarlem
13 & 14 mei:  12.00-17.00 uur evenementen in Doelenzaal, Doelenplein 1, Haarlem / Proveniershof / Nieuwe Kerk / de gehele wijk de Vijfhoek.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK