EuropArtFair – Amsterdam – 50% korting op kaarten met UITkrant Haarlem

Op 6, 7 en 8 december 2019 vindt de EuropArtFair plaats in de Gashouder, Westergas in Amsterdam. Dit industriële en monumentale gebouw contrasteert prachtig met hedendaagse, moderne kunst. Bezoekers hebben nu de unieke mogelijkheid om geselecteerde kunstenaars uit Europa en zelfs daar buiten te ontmoeten en met hen van gedachten te wisselen over hun werk. Daarnaast is het mogelijk om kunstwerken rechtstreeks van deze kunstenaars te kopen. U vindt er objecten in brons, steen, keramiek en glas, schilderijen, tekeningen, grafiek, textiele vormgeving, fotografie en conceptuele kunst.

 

 

De deelnemers zijn voornamelijk professionele kunstenaars en enkele galeries met maar liefst 22 verschillende nationaliteiten. Ze kijken er allen naar uit om u te ontmoeten. Interactie stelt de kunstenaar in staat zijn inspiratie te delen en u mee te nemen in zijn of haar gedachtewereld. Bovendien kan het publiek vragen stellen en direct hun beleving bij het kunstwerk delen. Voor de jonge bezoeker is er op zaterdag en zondag een puzzeltocht uitgezet.

 

Private view
De vernissage op 6 december, 17.00-21.00 h is een bijzondere en elegante kunstavond die de kunstliefhebber de eerste mogelijkheid biedt om kunst te kopen.
Geniet van een welkomstcocktail, verfijnde hapjes  en luister naar de jazzy klanken van The Ben FitzPatrick Quartet in de prachtige en industriële Gashouder. Alexander Pechtold opent de EuropArtFair om 18.00 uur. De vernissage is toegankelijk voor alle bezoekers.

 

Kaarten voor 7 en 8 december kosten €15. Kaarten voor de VIP-avond op vrijdag 6 december kosten €25.

Raadpleeg de website www.europartfair.comvoor meer informatie.

 

Bestel via www.europartfair.com/ticket, gebruik de kortingscode UITHLM19 en ontvang 50% korting op de kaarten.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK