Museum Market op 26 juli!

Superfijn dat in juni na een lange vervreemdende Corona-pauze ze weer van start mochten gaan met de Museum Market. Deze maand gelukkig weer! Waar de Museum Market normaalgesproken op de derde zondag van de maand plaatsvindt, is dat deze maand een weekje later, en wel op 26 juli.
De ontwerpers laten hun nieuwe creaties zien! Uiteraard zal alles Coronaproof plaatsvinden; de opstelling en het aanbod is aangepast. Iedereen wordt verzocht zich aan de RIVM richtlijnen te houden (houd afstand, was handen, blijf thuis bij verkoudheid ed). Wij vinden echter dat dit niet de pret mag drukken en zijn blij dat we weer een klein beetje terug naar (het nieuwe?) normaal kunnen.. 

Kom shoppen voor art & design, meet the designers en elkaar op afstand (daar er nog niet mag worden gegeten of gedronken, doen we het deze maanden nog even zonder de gezellige foodtrucks).   

Shop & Meet in the heart of the cultural city… 

 

Gratis entree. Van 10.00 tot 18.00 uur.

Museum Market
Museumplein
1071 DJ Amsterdam

www.museummarket.nl

 

Museum Market: Elke 3e zondag van de maand. In 2020: 
26 juli (uitzondering op de 3e zondag), 16 augustus, 20 september, 25 oktober (uitzondering op de 3e zondag) en 15 november. De kersteditie van december staat nog onder discussie….

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK