Fietskoerier Haarlem: de groene oplossing voor bezorging in de stad!

Van express koeriersdiensten, pakketbezorging voor webshops, winkels en bedrijven tot city drops en pickups; bij Fietskoerier Haarlem ben je aan het goede adres. Snel en efficiënt: staat in no-time voor je deur en 97 % wordt bezorgd bij de eerste poging Tijd,- en kostenbesparend: geen last van files, opstoppingen en altijd een parkeerplek voor de deur. Betrouwbaar en persoonlijk: met zorg wordt je zending in waterdichte tassen geleverd en alle koeriers zijn in het bezit van een Verklaring Omtrent Gedrag VOG. Milieubewust: voor een leefbare stad, maatschappelijk verantwoord, geen co2 uitstoot, fietst zuiver op bruine boterhammen en pasta!

 

Verrassend scherp geprijsd:

Fietskoerier Haarlem is actief van 09.00 uur tot 21.00 uur van maandag tot en met vrijdag en fietst graag een keer bij je langs! Kijk op www.fietskoerierhaarlem.nl voor meer informatie. Fietskoerier Haarlem is lid van Fietskoeriers.nl, het samenwerkingsplatform van fietskoeriersbedrijven uit de grote steden in Nederland.

 

Fietskoeriers gezocht!
Fietskoerier Haarlem is altijd op zoek naar nieuwe koeriers. Kijk op www.fietskoerierhaarlem.nl, meld je aan en wie weet draag jij binnenkort bij aan een schoner Haarlem!

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK