Optreden Grootste Band van Nederland uitgesteld

Het optreden van de Grootste Band van Nederland, dat gepland stond op zondag 7 juni op de Botermarkt in Haarlem, is verschoven naar later datum. Vanwege de strenge maatregelen die er zijn om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen, lukt het de organisatie niet om de productie in juni goed neer te zetten.

 

Het lijkt nog ver weg 7 juni en ondanks dat er op 1 juni mogelijk nieuwe richtlijnen voor evenementen komen heeft de organisatie het besluit genomen. Alain Timmers, initiatiefnemer, legt uit: “We zouden nu al met de organisatie, vrijwilligers, sponsoren en deelnemers aan de slag moeten met alle voorbereidingen. Vanwege de maatregelen is dat echter onmogelijk. En bovendien zijn velen van ons op dit moment druk met hele andere belangrijke dingen. Een beslissing om de voorbereidingen uit te stellen en het optreden te verplaatsen naar later dit jaar, is op dit moment het verstandigst.”

Met de gemeente Haarlem en de ondernemers op de Botermarkt wordt nu gezocht naar een nieuwe datum. Ook de singer-songwriterwedstrijd, waarin gezocht wordt naar een nieuw Haarlemlied in het kader van Haarlem 775 jaar, wordt uitgesteld naar 5 juli. “Als we een nieuwe datum voor het optreden van de Grootste Band van Nederland hebben, kunnen we iedereen, en vooral de 500 muzikanten die van over de hele wereld naar Haarlem komen, informeren. En dan zetten we een geweldig concert neer op die fijne Botermarkt,” aldus Timmers.

 

Meer informatie is te vinden op www.dgbvn.com

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK