SIMPLE MINDS, JOHN HIATT EN KING KING BEVESTIGD VOOR BOSPOP

WEERT – Simple Minds, John Hiatt & The Goners Featuring Sonny Landreth en King King zijn bevestigd voor Bospop. Met deze drie namen is het programma bijna compleet. Eerder werden o.a. Live, a-ha, UB40 featuring Ali Campbell, Billy Idol, Gary Clark Jr., The Mavericks en Paul Carrack aangekondigd. De 38ste editie van het festival vindt plaats op zaterdag 14 en zondag 15 juli 2018 op Evenemententerrein A2 Weert Noord. De kaartverkoop is reeds van start via www.bospop.nl en www.ticketmaster.nl.

“Toen ik mijn eerste twee albums maakte, was ik nog maar een jochie: angstig, verslaafd en nog lang niet volgroeid als songwriter”, aldus John Hiatt. De laatbloeier zat dan ook al zo’n vijftien jaar in het vak toen hij in 1987 eindelijk een groot publiek bereikte dankzij het album Bring The Family, inclusief de hartveroverende ballad Have A Little Faith In Me. Vóór die tijd werd de zanger en liedschrijver echter al bewonderd – en zeker niet door de minsten, want zelfs Bob Dylan coverde zijn werk. Voor zijn Bospop-optreden neemt Hiatt muzikanten mee die hem begeleidden op enkele van zijn beste albums, onder wie slide-virtuoos Sonny Landreth!

Op Bospop treden zesentwintig bands op, verdeeld over twee podia: het hoofd- en een tentpodium. Er is een gezellige camping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt.

Op de website www.bospop.nl staat alle beschikbare informatie over het festival, de artiesten en de kampeermogelijkheden.

 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK