Alles klaar voor derde seizoen Haarlemse Popscene on Tour

Voor de derde keer gaat het begin oktober los: Het circus dat Haarlemse Popscene on Tour heet. Negen Haarlemse cafés bieden acht maanden lang een stuk of twintig beginnende bands de gelegenheid podiumervaring op te doen.

In totaal levert dat acht keer negen muzikale avonden op waar de bands zich voor de verandering buiten de repetitieruimte muzikaal kunnen ontwikkelen. En waar het publiek kan kennismaken met de jongste ontwikkelingen in de Haarlemse muziekscene. Het initiatief werd twee jaar geleden genomen in de horeca. De eerste twee seizoenen werd succesvol gepionierd. Zoals het er nu voorstaat, staat het derde seizoen als een huis! De deelnemende cafés zijn Belcanto, Crackers, de Flapcan, Lokaal, Out of the Blues, La Pien Noir, Stiel’s, de TikiTiki Bar en The Wolfhound. Bands die zich ingeschreven hebben zijn Cut2TheBone, Golden Boy, The Lyrical Twins, Lost Neptune, Melatonin, Moon Ape, Operation Hurricane, Pink Vibe, Richard’s Blues Band en Spatsz!

Bands kunnen zich nog aanmelden via www.haarlemsepopscene.nl. Check daar ook het volledige programma. En kom vooral kijken en luisteren!

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK