De Parade komt!

Op de Parade spelen 60 korte theater-, dans-, mime- en muziekvoorstellingen in karakteristieke theatertenten. Het merendeel van de voorstellingen zijn speciaal voor het festival gemaakt en dus alleen op de Parade te zien. De voorstellingen duren gemiddeld zo’n 30 minuten, waardoor je makkelijk twee, drie of zelfs vier voorstellingen op één avond kunt zien.
De Parade gaat van start in Rotterdam en reist vervolgens met alle artiesten, medewerkers, tenten en restaurants via Den Haag langs Utrecht. Ze sluit haar tour traditiegetrouw eind augustus af in het Martin Luther Kingpark in Amsterdam.
In Amsterdam kun je van 11 t/m 27 augustus onder meer naar de voorstelling Je veux de L’amour van Ellen ten Damme, Sombersongs van Mugmetdegoudentand, Paradijsvogel van Toneelgroep Oostpool en Zomaargasten van Nederkoorn & Kocken.
Vaste prik De Levende Jukebox is de enige voorstelling die net zo oud is als de Parade zelf, namelijk 27 jaar. Helen en Yvonne verwennen het publiek wederom en als vanouds met verzoeknummers. Alles live gezongen en uiteraard tegen contante betaling.
Naast de avondvoorstellingen is er elke dag een uitgebreide KinderParade met theatervoorstellingen, muziekoptredens en workshops. Iedere avond spelen er twee live-bands die gratis toegankelijk zijn.

Parade
11 t/m 27 augustus
Martin Luther Kingpark, aan de Amstel
deparade.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK