Duende in reprise!

Wegens groot succes terug in de theaters! Drie Hollanders begeven zich naar het zuiden, op zoek naar een andere cultuur. Eric Vaarzon Morel speelt op zijn flamencogitaar Gijs Scholten van Aschat leest en Eric Vloeimans blaast hemelse tonen de lucht in op zijn trompet.

In Duende duelleren de vrienden met elkaar op het scherpst van de snede, met hun sterkste wapens: Eric en Eric met hun muziek, Gijs met zijn taal. Woorden worden ritme, muziek wordt taal, grenzen vervagen. Ze omarmen de taal en de muziek van het zuiden en komen terecht in Spanje, Portugal en Brazilië, waar ze Lorca, flamenco, duende,  Pessoa, saudade en Drummond de Andrade ontmoeten: meer dan ze op een avond kunnen vertellen. 

 

Solovoorstelling Eric Vaarzon Morel 

Naast Duende is Eric Vaarzon Morel ook terug in het theater met zijn nieuwe solovoorstelling Ode aan de Spaanse gitaar. In deze voorstelling gaat Vaarzon Morel voor de ogen en oren van zijn publiek de uitdaging aan om op vijf flamencogitaren tegelijk te spelen. Vijf gitaren met stuk voor stuk een mooi verhaal. Laat je betoveren door deze oorstrelende Ode aan de Spaanse gitaar!

 

Cádiz

Vaarzon Morel brengt ook zijn eerste cd Flamenco de Hoy uit op LP met speciale tekeningen van de internationaal bekende striptekenaar Joost Swarte. In samenwerking met platenzaak Concerto Amsterdam. Een nieuw flamenco/jazz album Cádiz met Los Hermanos Martínez wordt 15 februari gepresenteerd in Het Concertgebouw Amsterdam. Na afloop komt Eric de cd’s/lp’s persoonlijk signeren.

 

Kijk voor tickets en speeldata op www.vaarzonmorel.com

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK