Een selectie uit de agenda van Bewust Haarlem

Zaterdag 3 maart | 10.00–15.00
Biomarkt in de Haarlemmer Kweektuin
In de Haarlemmer Kweektuin is iedere maand een biologische markt met (h)eerlijke producten.
Je kunt er terecht voor groente, kaas worst, brood en gebak en allerlei andere duurzaam geproduceerde producten. Op deze sfeervolle markt ontmoet je de bakker en de boer en de andere ondernemers, maar ook anderen aan de koffietafel, terwijl de kinderen lekker met elkaar spelen.
Haarlemmer Kweektuin, Haarlem

Woensdag 7 maart | 9.30-11.00
Cursus Mindful Run in de Kennemerduinen
Mindful Run combineert hardlopen met mindfulness en ademhalingstechnieken. Leer in vijf weken bewust en ontspannen hardlopen en ervaar meer energie door gerichte ademhalingstechnieken.
Betty van Zoelen, Bloemendaal

Zaterdag 10 maart | 10.00-11.00
Gratis workshop ‘Volg de natuur door het jaar heen’
Al eeuwen laten kunstenaars zich inspireren door de natuur. In deze workshop ga je een boom in de prachtige natuur van het Landje van de Boer waarnemen en tot uitdrukking brengen. Ontdek je verbinding met de natuur en laat je inspireren door een boom door middel van verschillende schilder- en teken technieken.
Marijke de Vries, Overveen

Zondag 11 maart | 14.00-16.30
Lezing Ayurvedische Voedingsleer
Ben je op zoek naar een manier van eten dat bij jou past, maar zie je soms in voedingsland door de bomen het bos niet meer? Heb je misschien (vage) gezondheidsklachten? Ayurveda helpt hierbij. Deze oude gezondheidsleer uit India barst van praktische kennis. Ontdek je constitutietype en krijg meer inzicht in welke voeding bij jou past!
Maaike Soetermans, Haarlem

Vrijdag 16 maart | 20.30-22.30
Trance Classique met Lavinia Meijer
Trance Classique met harpiste Lavinia Meijer – een uniek ligconcert! De zaalstoelen in de Philharmonie maken plaats voor matjes en strandstoelen. Ervaar hoe bijzonder het is om al liggend of hangend te luisteren naar klassieke muziek. Dit concert is een ode aan Philip Glass.
Philharmonie, Haarlem

Zondag 18 maart | 14.00-16.00
Optreden François Belle – Liedjes, Mantra’s & Stembevrijding
Een luister, Mantra en stembevrijdingsconcert met zelfgeschreven liedjes en mantra’s in combinatie met een aantal stembevrijdingsoefeningen. Dit is een leuke en laagdrempelige manier om kennis te maken met stembevrijding.
Francois Belle, Haarlem

Woensdag 21 maart | 19.30 – 22.00
Bewust Haarlem Café bij Bar Wolkers
Bij het Bewust Haarlem Café kun je andere mensen ontmoeten die ook bezig zijn met bewustwording. Je kunt vrij binnenlopen vanaf 19.30 uur. Gratis entree.
Bar Wolkers, Haarlem

Donderdag 22 maart | 19.45-21.45
Geheimtaal van je lichaam in de overgang
Zit jij in de overgang? En herken je jezelf niet meer? En snap je niks meer van je lichaam? Voel je je alleen, opstandig of depressief? En heb je de behoefte om te weten wat je hieraan kunt doen? Het programma “geheimtaal van je lichaam in de overgang” kan jou daarbij helpen!
Karina de Jong, Haarlem

Zaterdag 24 maart | 14.00-17.00
Even helemaal bijkomen: Restorative Yoga en Yoga Nidra
Heerlijke ontspannende middag. We doen Restorative Yoga en Yoga Nidra. Garantie voor ontspanning! Je leert je lichaam op een eenvoudige bewuste manier te ontspannen. Door herstellende, restoratieve houdingen te doen kan je dieper ademen en ontspannen.
Diana Aben, Haarlem

Woensdag 28 maart | 19.30-21.30
Zelf aan de slag met Homeopathie!
In deze cursus leer je in drie bijeenkomsten wanneer je welke middelen kunt inzetten. Aan de hand van voorbeelden oefenen we met het maken van een keuze uit de 37 middelen die in de Homeopathische EHBO-kit zitten. De cursus wordt gegeven in kleine groepen, zodat er voor iedereen tijd is..
Jolanda Velgersdijk, Haarlem

Voor meer informatie en de complete agenda, kijk op www.bewusthaarlem.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK