Felíz Navidad y Zambomba

Flamencogitarist Eric Vaarzon Morel gaat een bijzondere samenwerking aan met producer en zanger Brownie Dutch, rapper Alessandro Díaz en een nieuwe ster aan het flamenco firmanent, danseres Conchita Boon. Ook Vaarzon Morel’s dochter, singer-songwriter Eline Vaarzon Morel gaat mee op tournee.

Verschillende muziekstijlen worden gecombineerd met wervelende flamenco-dans door talentvolle danseres Conchita. Het wordt een muzikaal feestje van hedendaagse Pop, Latijns-Amerikaanse Reggaeton, Gospel, Soul, Flamenco en klassieke kerstliedjes. De liedjes worden overgoten met een flamenco/soul sausje onder begeleiding van Eric Vaarzon Morel en producer en zanger Brownie Dutch.

Noem het gerust een feestje (Zambomba fiesta), want dat is het: een Kerstviering! Feestjes die worden gegeven in de weken voorafgaand aan Nochebuena, Kerstavond. Bij een Zambomba zijn er geen toeschouwers en doet iedereen gezellig mee, het publiek moet dus meezingen, klappen en dansen! Kortom: een feest voor de hele familie. Mucha alegría (veel blijdschap!) en Felíz Navidad.

 

Wo 11 december Philharmonie Haarlem (première)
Za 14 december  Schouwburg Amstelveen
Za 21 december Zaantheater Zaandam
Di 24 december Kleine Komedie Amsterdam

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK