Festivals België

Rock Werchter
Vier dagen, drie podia. Met dit jaar naast headliners als Arcade Fire, Radiohead, James Blake, Foo Fighters en Kings of Leon, jonge wolven, felle rockers, straffe singer-songwriters en de vetste beats. Rock Werchter programmeert met grote overtuiging over alle genres heen. Het grootste zomerfestival van België vindt dit jaar plaats van donderdag 29 juni tot en met zondag 2 juli. De omstandigheden zijn uitzonderlijk en optimaal. Rock Werchter is een unieke belevenis.

29 juni t/m 2 juli
Mechelen
rockwerchter.be

Pukkelpop
Pukkelpop gaat voor een progressieve muziek- en randprogrammatie. Bijna 200 actuele kleppers, levende legendes en visionaire alternatieve acts wisselen mekaar af op een van de verschillende podia. Van stevige rockacts, ingetogen singersongwriters en mokerslagen van pure pop over pompende house tot gloeiende metal. Alles kan en mag op Pukkelpop. Het festival is een allesomvattende belevenis waar verbondenheid met het publiek centraal staat. Met dit jaar onder meer The Afghan Whigs, Boef, Band of Horses, Amelie Lens en Elbow.

16 t/m 19 augustus
Hasselt
pukkelpop.be

Theater aan Zee, Oostende
Theater aan Zee is een tiendaags locatietheater- en cultuurfestival in het hartje van Oostende. Van 27 juli tot 5 augustus verandert Oostende in een bruisende mix van theater, muziek en literatuur op unieke locaties. Voor de kleinsten onder ons is er ook een leuk Familiepark in het Leopoldpark.

27 juli t/m 5 augustus
Oostende
theateraanzee.be

Kijk voor meer zomerse festivals in Nederland en België op: infozine.be

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK