Haarlem laat zich van haar meest culturele kant zien tijdens HAARLEM CULTUUR FESTIVAL

Op zaterdag 9 en zondag 10 september barst het Haarlem Cultuur Festival weer los. Op talloze locaties in de stad kun je genieten van (gratis) muziek, theater, beeldende kunst, dans, literatuur en film. Bekijk previews van voorstellingen en exposities, volg workshops, bezoek monumenten waar je anders niet naar binnen mag. Tijdens Haarlem Cultuur Festival laat de stad zich van haar meest culturele kant zien!
De grote culturele instellingen openen hun deuren en nodigen alle bewoners, van jong tot oud, uit om langs te komen en te genieten van het veelzijdige programma dat zij hebben samengesteld. Haarlemse (amateur)verenigingen, bandjes, singer-songwriters, kunstenaars en alle anderen die cultureel actief zijn haken aan en zijn te vinden op verschillende verrassende locaties. Vier de opening van het culturele seizoen! Het volledige programma staat vanaf begin augustus op www.haarlemcultuurfestival.nl en vanaf de derde week van augustus is dezelfde info in een boekje bij de VVV verkrijgbaar.

Aanmelden voor Haarlem Cultuur Festival tot 14 juli
Muzikanten, exposanten, theatergroepen en anderen die actief zijn in de Haarlemse culturele sector kunnen zich nog tot 14 juli aanmelden voor deelname aan het Haarlem Cultuur Festival 2017. Ook locaties die activiteiten willen huisvesten zijn van harte welkom. Het werkt simpel: via www.haarlemcultuurfestival.nl lees je hoe het werkt en kan je je aanmelden!

Zaterdag 9 en zondag 10 september 2017
HAARLEM CULTUUR FESTIVAL
www.haarlemcultuurfestival.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK