HET FESTIVAL VOOR EN DOOR HAARLEM EN OMGEVING: PROJECT VEERPLAS FESTIVAL

ZOMERS DANSEN AAN DE VEERPLAS IN HAARLEM OP 10 JUNI: VEERPLAS FESTIVAL

“Zo’n mooie stad als Haarlem verdient een eigen festival.” DJ’s, foodtrucks, diverse soorten muziek, een springkussen, ballenbak, mega twister en heel veel ander vermaak vind je zaterdag 10 juni terug op de Veerplas in Haarlem. Na het wegvallen van Edit Festival heeft een groep creatievelingen, muziekliefhebbers en Haarlemse organisaties zich ingezet om, ondersteund door gemeente Haarlem, in 2 maanden tijd een volwaardig nieuw festival met voor ieder wat wils te realiseren.

Creativiteit, ambachtelijkheid, gekkigheid en gezelligheid… dat zijn de kernwoorden voor dit nieuwe festival. Verspreid over tenminste 4 stages kun je genieten van diverse muziekstijlen, zijn er foodtrucks waar je heerlijk kunt eten, is er gezorgd voor live entertainment en een hele op gekkigheid. Als volwassenen weer eens stoepkrijten, los op een springkussen of in de ballenbak… Kortom: 10 juni wordt het feest op de Veerplas.

Het initiatief krijgt uit heel Haarlem en omgeving veel support. Diverse artiesten hebben op korte termijn een gaatje vrij weten te maken en komen vol enthousiasme de muziek verzorgen.

Op het festival hosten Haarlemse organisaties een eigen stukje festival. De techno wordt verzorgd door Waus, bekend van veschilllende uitverkochte technofeesten in Haarlem. Zij hebben niemand minder dan helden als Benny Rodrigues en Juan Sanchez op het programma staan. Techhouse koning Olivier Weiter en koningin Miss Melera, die beide een sterke band met Haarlem hebben maar tegenwoordig wereldwijd optreden, vindt je op de Stoepkrijt stage. Een aantal feestelijke concepten uit Club Stalker, zoals Popcorn en Cayenne, zorgen voor hitjes, disco en R&B hebben namen als het Haarlemse Dirtcaps en KD Soundystem vergezeld door Daisy’s DJ Team op hun stage. Zoals ook op eerdere feesten aan de Veerplas is ook het vriendencollectief Haerlemsch Finest aanwezig. Samen met onder andere Jody Bernal en Flamman & Abraxas zorgen zij voor een flinke dosis guilty pleasures en classics uit de jaren 80, 90 en 00’s.

Verder heeft ook de Haarlemse vrijmibo Borrls de handen ineengeslagen met Funky Vinyl voor funky vinyl muziek op de food court. De ballenbak, het springkussen en de mega twister worden verzorgd door het feestelijke concept Dagverblijf.

Veel muziek, plezier en lekker eten dus: zaterdag 10 juni, Veerplas Haarlem: Project Veerplas Festival. En dat voor maar 23,50!

Voor meer informatie, tickets en de line up: www.veerplasfestival.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK