HUISKAMERCAFÉ EL & BEN

Sinds 13 augustus is Huiskamer café El en Ben weer open. Dit niet meer weg te denken authentieke buurtkroegje is na een wisseling van de wacht en een flinke tijd gesloten geweest te zijn, weer helemaal terug waar het moest wezen. De nieuwe eigenaar is Michel van Schagen en is de kleinzoon van Ben van Schagen (van El & Ben) en samen met zijn vrouw Marieke runnen zij met ware liefde hun familiecafé.
Daar waar de ouderwetse kleedjes nog op de tafel liggen en de toog van koper is. Waar iedereen welkom is van jong tot oud en gebiljart kan worden op een echt verwarmd wedstrijd biljart. El & Ben is nog op zoek naar een biljartteam voor de donderdagavond die ook wil Federatie biljarten. En er is weer meer te doen, zoals vanouds:
vrijdag 13 April is er weer klaverjassen, op Koningsdag vrijdag 27 april speelt de band Blitz vanaf 17.00 uur, donderdag 3 Mei Ierse live muziek vanaf 20:00 uur, zaterdag 5 mei op Bevrijdingsdag speelt de band Snietsel, zaterdag 19 mei pop quiz, zaterdag 16 Juni food quiz waar je je nog voor kunt aanmelden aan de bar of telefonisch. Deze keer is het thema Spanje. Die dag wordt er voor een een Spaans biertje van de tap gezorgd en is er ook verse sangria verkrijgbaar die wij natuurlijk vers bereiden zoals het hoort. El & Ben is ook een ideale locatie om een feestje te geven! Informeer je bij de bar bij Michel en Marieke van Schagen.

Huiskamercafé El en Ben
Krocht 2  Haarlem 
T 023 5310116 / M 06 20749331
info@elenben.nl
www.cafeelenben.nl
ook op facebook

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK