King’s jazz, art en magic festival

De Haarlemse Jazzclub pakt dit keer uit i.s.m. het comité voor nationale feesten om een feestje te bouwen op Koningsdag. Jazz is Art en broederschap. Vanuit die gedachte heeft de HJC Jazz gekoppeld aan andere disciplines die ook een belangrijke stempel zetten op de creatieve markt van de stad Haarlem. Er zijn maar liefst 4 bands die op het programma staan. Tijdens het festival wordt live getekend, geboetseerd en geschilderd door bekende kunstenaars met modellen Dit is een nieuw initiatief in samenwerking met KDAC (Kings Dutch Art Collective) Het festival wordt nog spannender gemaakt door illusionist Mantra, die een persoon zomaar kan laten verdwijnen onder wel heel spannende omstandigheden. Om het festival mooi af te sluiten, kun je genieten van een betaalbaar diner van top cuisinier Michel Lambermond en muziek van Mulder en Mulder. Het HJC Jazz, Art en Magic FESTIVAL is dus een programma met raakvlakken waarbij Haarlemmers hun stad en creativiteit eens met een andere kijk kunnen beleven.

HJC presents: King’s Jazz, Art en Magic festival
jazz m.m.v.iman spaargaren kwartet , hjc kwartet featuring Lenie Gelauf (vocals), the Busquito’s Mulder & Mulder
art met live modellen: Lorainne van Keeken, Lily syn sethesia Luna Meis, Joris Verdonkschot, Henk Koning, Saskia Minoli, Hanneke Keesmaat e.v.a.
magic door: Mantra (illusionist)

DINER CONCERT door top cuisinier Michel Lambermond.
Festival en een top diner met muziek van Mulder en Mulder om 19.00u voor maar 25 Euro. Let op hiervoor moet u wel reserveren voor 26 April!

Koningsdag maandag 27 april 15.00 – 20.30 uur
Entree 10 Euro (25 Euro incl. diner)
kaarten via www.dehaarlemsejazzclub.nl
Sociëteit Vereeniging
Zijlweg 1 Haarlem

Op de foto: The Busquito’s

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK