MAANDELIJKS JAZZ IN SOCIËTEIT DE VEREENIGING IN HAARLEM

Goed nieuws voor de Haarlemse jazzmuziekliefhebbers! De topkwaliteit jazzconcerten georganiseerd door Eric Timmermans, zelf bassist, komen na 16 jaar Zandvoort met succes naar Haarlem. En zoals hij zelf ook zegt: “De doelstelling van deze concerten is dat de liefhebber van jazzmuziek op concertmatige wijze van kwalitatief hoogwaardige jazz kan genieten. Wereldberoemde jazzartiesten als Scott Hamilton, landelijke grootheden als Greetje Kauffeld of Ferdinand Povel, jonge helden als Jan van Duikeren … wie er ook te gast is, u kunt er zeker van zijn dat iedere gast die wij uitnodigen de moeite van het beluisteren waard is.”
De jazzconcerten in Theater De Krocht in Zandvoort waren inmiddels een begrip geworden in de Nederlandse jazzscene. De musici komen maar al te graag concerteren in de prachtige theaterzaal die over een uitzonderlijke akoestiek beschikt. Nu is Haarlem aan de beurt om mee te smullen van deze heerlijke avonden!

JAZZ IN HAARLEM
12 november 2017
Ger Wantenaar  – accordeon, Jean Louis van Dam – piano, Jan Brouwer – gitaar, Adrian Holovaty – gitaar, Eric Timmermans – bas

Maandelijkse jazzconcerten in Sociëteit Vereeniging te Haarlem
Sociëteit Vereeniging

Zijlweg 1 Haarlem
van 20:15 – 22:30 uur, entree €15,-
meer weten en kaarten bestellen?
www.jazzinzandvoort.nl
www.jazzinhaarlem.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK