Meezingen met Kerst in het Patronaat

In de Kerstkaraokebingoshow XXL op 22 en 23 december komen de allergrootste kersthits voorbij in een zinderende kerstshow in het Patronaat. Onder het genot van een heerlijk drankje kun je vanavond al goed beginnen aan de kerstvakantie. Meezingen met Haarlemse artiesten en een strakke begeleidingsband Suit & Tie.

 

Kerstfeest der herkenning

De hosts van de avond, ijskoninginnen Miss Multiple Joyce en Lady Kant, kondigen een bonte parade van Haarlemse zangers aan. En dat twee avonden lang. Genoeg mogelijkheden voor iedereen om de kerst in te luiden en samen te zingen en te feesten op een warme locatie. Meezingen is onoverkomelijk.

 

Bingo, karaoke en hysterie

Kerstkaraokebingoshow XXL is meer dan een vrolijk meezingspektakel met gekke acts en verschillende verrassingen. En misschien sta jijzelf wel op het podium je favoriete kerstplaat te ‘karaoken’. De show wordt afgesloten met een spetterende bingo. Bij entree krijgt iedereen een bingokaart waarmee fantastische prijzen gewonnen kunnen worden. 

 

Twee dagen kerst in Patronaat

De Haarlemse zangers die meedoen worden begeleid door de coverband Suit & Tie. Zij spelen alles. Van Mariah Carey via Slade en André Hazes naar traditionele nummers als Silent Night. De Kerstkaraokebingoshow XXL is een coproductie van Marcel Kragt met zijn Project Fors Theatermakers en Hans Goes van Productiehuis De Verbinding. Samen hebben zij de afgelopen jaren al enkele kerstshows in Haarlem neergezet. Nu dus twee dagen in het Patronaat.

 

Kerstkaraokebingoshow XXL

22 en 23 december

Patronaat, Haarlem 

Aanvang: 20.30 uur

Zaal open: 20.00 uur. 

Kaarten: www.patronaat.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK