Op 13 en 14 september barst het nieuwe culturele seizoen in Haarlem los met het gratis festival 023 Uur Haarlem Cultuur.

Op talloze plekken in de stad worden twee dagen lang optredens, rondleidingen, workshops, previews, tentoonstellingen en evenementen georganiseerd. Niet alleen in de diverse podia en musea is een programma, ook in diverse café’s, de bibliotheek, kerken en winkels worden culturele activiteiten georganiseerd. Loop bijvoorbeeld de winkelroute van de Hip Shops in de binnenstad, die tijdens 023 Uur Haarlem Cultuur een speciaal cultureel tintje heeft!
Open Monumentendagen
Haarlem telt talloze monumentale panden die als vanouds voor publiek geopend zijn tijdens 023 Uur Haarlem Cultuur. Op meer dan zeventig plekken in de stad krijg je de gelegenheid eens binnen te kijken achter deze prachtige monumentale gevels.
Korenlint
Het Korenlint mag niet onbreken tijdens 023 Uur Haarlem Cultuur. Meer dan 120 koren uit binnen en buitenland nemen deel aan deze tiende editie. De optredens vinden plaats op diverse locaties.
Jopenfestival
Ook het Jopenfestival is dit jaar onderdeel van 023 Uur Haarlem Cultuur. Op het Nieuwekerksplein waan je je voor even in de Middeleeuwen, waar oude ambachten herleven en het bier rijkelijk vloeit.
Programma & Info
Het volledige programma van 023 Uur Haarlem Cultuur is te vinden op www.023uur.nl en tijdens het festival beschikbaar op de informatiemarkt in de Gravezaal van het gemeentehuis aan de Grote Markt.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK