Rietveld Theater: Lucky Fonz III Live!

Lucky Fonz III is één van Nederlands meest geliefde zangers en live-artiesten, bekend van hits als ‘Ik heb een meisje’, ‘Linde met een E’ en ‘App Me’.

 

Onlangs verraste Lucky met zijn volslagen unieke album ‘Multimens’, een eclectische verzameling nederpop met wortels in de folk-traditie, het levenslied en zelfs house. Het album werd uitstekend ontvangen door zowel pers als publiek en leidde tot een zegetour langs uitverkochte clubzalen vol hartstochtelijke fans.

Lucky heeft de afgelopen jaren een bijzondere plek verworven in het cultureel landschap. Als singer-songwriter maakte hij zeven albums, waaronder de Nederlandstalige albums ‘Hoe je Honing Maakt’, ’In Je Nakie’ en ‘Multimens’. Als live-performer veroverde Lucky zowel de clubs als festivals zoals Lowlands en Pinkpop, maar ook het cabaretpubliek met zijn theatershows.

Het Rietveld Theater biedt online live streams tegen betaling van een concertkaartje. De artiest krijgt het leeuwendeel van de kaartverkoop. De rest gaat naar de technici en het theater. Zo dragen we een steentje bij aan de in stand houding van de culturele sector.

 

Lucky Fonz III Live

Zaterdag 13 juni 20.30 uur

Online Live Stream

Tickets live stream:  € 11 persoon / € 16 huiskamer

https://rietveldtheater.stager.nl/web/tickets/436142

Voor meer info ga naar  www.rietveldtheater.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK