Stadsschouwburg Velsen – nieuwe website én de musical All Stars

Vlakbij Haarlem heeft de gemeente Velsen /Ijmuiden een prachtige stadsschouwburg, die bovendien uitstekend te bereiken is en met gratis parkeerplekken. De schouwburg heeft een grote zaal en kan hierdoor ook een grote diversiteit aan voorstellingen programmeren, van cabaret tot toneel, van musical tot (muziek)shows.

De Stadsschouwburg Velsen doet er alles aan om u een complete avond uit te bezorgen. Met een goede bereikbaarheid, gratis parkeergelegenheid vlakbij het theater, prima horecafaciliteiten en de beste theatervoorstellingen. Dankzij een gastvrije ontvangst, een persoonlijke service en de comfortabele theaterzaal voelt u zich direct thuis. De theaterzaal verliest ondanks de capaciteit van ruim 700 zitplaatsen nooit haar intimiteit en blijft voor theatermakers en hun toeschouwers voelen als een grote sfeervolle huiskamer. De Stadsschouwburg Velsen is daarmee een prachtige sterke troef in het theateraanbod in Velsen en haar regio. Vooraf, in de pauze en na afloop van de voorstelling bent u van harte welkom in onze foyer waar u gezellig iets kunt drinken en (na) kunt praten over de voorstelling.

De maand oktober start de Stadsschouwburg Velsen met een nieuwe website én de musical All Stars (naar de gelijknamige serie) en op 2 en 3 oktober.

Verder in oktober: di 2 en wo 3 oktober All Stars, do 4 okt. Legendary Albums – Dire Straits, za 6. Veteranendag, zo. 7 okt. Première Purper, Di. 16 okt. Anne Wil Blankers – Driving Miss Daisy, do. 25 okt. Stef Bos en Band, vr 26 okt. Van der Laan & Woe.

Bestel nu je kaarten via www.stadsschouwburgvelsen.nl of bel 0900 – 1505 (€ 0,45 P/M).

 

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK