Summer Sessions in North Sea jazz Club

Niet op vakantie? Op zomerbezoek in Amsterdam?
North Sea Jazz Club is the place to be: in de juli en augustus klinkt overal muziek in en rond de North Sea Jazz Club. We vieren de zomer met grote namen op het intieme podium en muziektalent buiten op het terras.
Summer Sessions All Stars
‘Summer Sessions All Stars’ zijn dinerconcerten om spoorslags voor naar de Westergasfabriek te gaan. Met onder meer het Nederlandse debuut van soulzangeres Lalah Hathaway, de dochter van de legendarische Donny Hathaway en gezegend met zijn stem. Verder spelen fusionsterren Mike Stern & Bill Evans, is er zomerse latin jazz en lounge van Matt Bianco en komt de godfather van acid jazz en disco Roy Ayers de club opnieuw op zo’n kop zetten. Jazzhipster Christian Scott komt terug naar de club met een fonkelnieuwe band. Hou je van blues? Dan kom je aan je trekken met een concert van Keb’ Mo’, goed voor drie Grammy’s, een optreden van rockabilly-blueskoningen The Paladins en een show van de charismatisch bluesman Lucky Peterson.
De zomerconcerten beginnen niet, zoals gebruikelijk, om 21:00 uur maar om 21:30, zodat dinergasten eerst ontspannen kunnen genieten van een driegangenmenu op het terras, als het weer het toelaat. Bij minder goed weer wordt er gedineerd in de club.
Summer Sessions Talents
Naast de Summer Sessions All Stars-concerten zijn er ook, net als voorgaande jaren, Summer Sessions Talents-concerten op het terras. Dit zijn akoestische optredens van muziektalent en de entree is gratis. Verwacht swingende jazz duo’s, singer songwriters en bossa nova stars in akoestische setting. Bij mooi weer buiten en anders binnen in de trattoria. Lekker bij de pizza!

Summer Sessions Talents vinden dagelijks plaats tussen 19:00 – 22:00 op het terras van North Sea Jazz Club / Pizza Pazzani van woensdag t/m zondag gedurende de hele zomer: van 16 juli t/m 31 augustus.
North Sea Jazz Club / Pizza Pazzani – Pazzanistraat 1 – 1014 DB – Amsterdam
Kaarten: www.northseajazzclub.com

image001

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK