TERPSTRA MUZIEK DRUMLAND

Sinds juli 2010 is Terpstra Muziek Drumland gesitueerd op een droomlocatie direct aan de A9 met ruime eigen parkeerruimte. Het pand is gebouwd en ingericht om mogelijk te maken waar Terpstra Muziek Drumland al meer dan 30 jaar naar streeft: de beste service en meest uitgebreide collectie op gebied van blaasinstrumenten, klassiek slagwerk, marching en drums. Het “voelen en beleven” is ook terug te vinden in het “op zicht” – beleid. Een instrument naar keuze moet immers in de praktijk getest kunnen worden.  Terpstra Muziek Drumland heeft in de afgelopen decennia het importeurschap verworven van een aantal high range merken, zoals Paxman hoorns, het klein koper van Eclipse en Stomvi, Ludwig-Musser slagwerk , Istanbul Agop cymbalen en Q Sticks.

Daarnaast is TMD hoofddealer van het beroemde Franse klarinetmerk Buffet Crampon en Pro Custom Dealer van Yamaha Instruments.  Van deze merken is een zeer grote voorraad aanwezig, omdat de koper uit meerdere exemplaren van eenzelfde model moet kunnen kiezen. In de winkel is van alles te beleven: in Drumland staan meer dan 80 accoustische drumsets speelklaar opgesteld, staat het hele gamma van Roland en Yamaha electronische drumsets op “on” en is er een indrukwekkende sortering cymbalen  en percussie instrumenten om uit te proberen.
Op de bovenverdieping, waar alle blaasinstrumenten en concert -en marching percussie is opgesteld, is ook ruimte voor clinics en masterclasses. Zeer regelmatig trekken wereldberoemde slagwerkers en blazers daar een volle zaal van m aximaal 300 aanwezigen. Door middel van een huurplan is het mogelijk om op een goed instrument te leren musiceren tegen redelijke kosten.  Bezoek om op de hoogte te blijven van alle activiteiten en bijzondere aanbiedingen de vernieuwde site: www.terpstra-muziek.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK