The Christmas Night of The Proms

Het warmste familie Kerstconcert met Opera Familia

Christmas Classic Meets Pop op Zaterdagavond 19 december in de Adelbertus Kerk te Haarlem.
Ter afsluiting van hun 4de concertseizoen geeft “Opera Familia” in december een aantal hartverwarmende Kerstconcerten in ons land. Een groot feest van herkenning! Met naast de legendarische Kersttraditionals als Stille Nacht en O Holy Night een aantal swingende Christmas Medleys. Beroemde stukken uit Film, Musical en Opera. En niet te vergeten pareltjes als Ave Maria, Pie Jesu en When you Believe uit The Prince of Egypt. Een avondje genieten, luisteren en meezingen. Kortom een mooi en gezellig Concert voor het hele gezin.

Quotes n.a.v. eerdere Kerstconcerten van Opera Familia:
“Kippenvel… zo puur”, “Dit is echt weer eens ouderwets Kerst en toch van deze tijd”, “Wat een warmte, een echte Familie Kerst”
Frank Wentink (Bekend als eigenaar van de grote dinner shows in Studio 21) zegt over Opera Familia: “Top zangers met een schitterende performance, entertainers puur sang, stijlvol en een flinke dosis humor. Als geen ander weten zij zowel feest als een intieme sfeer te creëren… onmisbare ingrediënten voor een geslaagde avond.
Mede dankzij de warme uitstraling en de warme balans en vooral professionaliteit is het mij altijd weer een waar genoegen om een voorstelling van hen bij te wonen.”
Sopraan Belinda: “Theater is natuurlijk fantastisch om te doen… maar rond Kerst optreden in een prachtige locatie als de Adelbertus Kerk in eigen stad, blijft toch heerlijk om te doen. Fijn dichtbij de mensen.”

Ireen van Eck, mede organisator nationale muzikale events en inmiddels fan van Opera Familia: “Wij hebben Opera Familia al verschillende keren terug gevraagd voor onze jaarlijkse concerten. Ze hebben niet alleen prachtige stemmen, maar het zijn ook zulke bijzondere lieve mensen die het vermogen hebben hun publiek recht in het hart te raken. Zo warm! Ik kan het Kerstconcert van harte aanbevelen. Of zoals Tineke de Nooij het zei na afloop van de premiere van één van hun theater concert tournees in de Stadsschouwburg van Haarlem: “Opera Familia?…Ik ben fan… ik raad iedereen aan te komen… je zult er absoluut geen spijt van krijgen!”

Locatie: Adelbertuskerk, Rijksstraatweg 26 – Haarlem
Datum: Zaterdagavond 19 december – Aanvang: 20.30 uur
Entree: 21,50 – kinderen halve prijs t/m 12 jaar
Reserveren: www.operafamilia.com – T 023-2025020 – contact@operafamilia.com

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK