CRONJÉ-TIPS

De Cronjéstraat is vernoemd naar Pieter Arnoldus Cronjé (4 oktober 1836 – 4 februari 1911) was een Zuid-Afrikaans generaal tijdens de Eerste- en Tweede Boerenoorlog en is gelegen ten noorden van Station Haarlem. UItkrant Haarlem biedt u wat leuke tips in de langste overdekte winkelstraat van Nederland.Absoluut goed winkelen! Je kan op alle fronten slagen! Gezellig en bij regen toch droog, terwijl je wel nog lekker buiten in de frisse lucht loopt.

Domburgs Wildpaleis
Deze smakelijke winkel is niet meer weg te denken uit de Cronjéstraat. Dit familiebedrijf is er al sinds 1960 te vinden op nr. 111. U kunt er terecht voor de lekkerste producten. Zo is er altijd verse kip van de grill en zijn er heerlijke ambachtelijke soepen en vlug klaargerechten. Verder is er een grote varieteit aan wildspecialiteiten verkrijgbaar: wilde eend, fazant, duif, patrijs, zwijn, hertebiefstuk, struisvogel, konijn, parelhoen en kalkoen. December is een speciale wildmaand. Domburg heeft elke week een aantrekkelijke aanbieding, die u kunt vinden op de website.

Domburgs Wildpaleis
Generaal Cronjéstraat 111
Haarlem
T 023 526 26 90
Openingstijden dinsdag t/m vrijdag 08.00-18.00 uur
Zaterdag 08.00 – 17.00 uur
Ook in Beverwijk aan de Baanstraat 43.
www.domburgswildpaleis.nl

Domburg_C5-6_envelop

FIT-FIT
Alweer bijna 2 jaar is Fit-Fit een vertrouwd gezicht op nummer 28 in de Cronjéstraat.
Bij Fit–Fit worden sportkleding en sportschoenen verkocht van de bekende sportmerken met kortingen van 40% tot 70% van de oorspronkelijke winkelprijzen. Daarmee kan Fit-Fit met recht zeggen de goedkoopste sportwinkel van Haarlem te zijn. De winkel heeft een eigen gezicht en laat zien dat er merken verkocht worden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. De prijzen kunnen zo laag zijn, omdat de artikelen van het vorige seizoen zijn en daardoor veel goedkoper ingekocht worden. Nu heeft Fit-Fit volop ski jacks en ski broeken voor de wintersport , zowel voor dames, heren als voor kinderen tegen uiterst aantrekkelijke prijzen. Het personeel in de winkel zorgt dat het altijd leuk en gezellig is, helpt alle klanten persoonlijk en adviseert op een eerlijke, oprechte wijze. Artikelen kunnen geruild worden. Daardoor is de drempel om de winkel te betreden laag. Met deze aanpak heeft Fit-Fit in haar korte bestaan al een grote groep trouwe fans en klanten weten op te bouwen.

Fit-Fit Retail: 
Generaal Cronjéstraat 28 Haarlem
www.fit-fit.nl
vindt ons op facebook!

IMG_0007

Mister-Hans_adv_80x100mm_01

De Stuntwinkel
In de Cronjé vind je op nummer 156 de Stuntwinkel, de winkel waar je serieus geld kan besparen op producten zoals o.a. Dove, Nivea, Gillette en Pampers. ‘Door de grote diversiteit aan producten en topmerken
is de kans dat je hier slaagt groot’, aldus de eigenaresse Edith Terstal, haar deuren opende. De Stuntwinkel met haar 100m2 is ruim en overzichtelijk en makkelijk bereikbaar voor iedereen. Het pand is letterlijk en figuurlijk laagdrempelig, dus ook met je scootmobiel of kinderwagen kom je makkelijk naar binnen. Edith viert dit jaar haar 10 jarig jubileum en dat wil ze doen door nog meer te gaan stunten met prijzen. Gemiddeld 35 % goedkoper dan de grote voordeelketens. Dit kan je gewoonweg niet laten liggen.
Sinds kort is de Stuntwinkel ook een DHL- servicepoint waar pakketjes opgehaald of afgegeven kunnen worden en vind je daar ruime keus aan rookwaren. Iedereen is van harte welkom!

De Stuntwinkel
Generaal Cronjéstraat 156
2021 JN  Haarlem

20141026_130818-1-1

2013-let-op-=-oud-

Van Steijn Recreatie en Kerst
Kampeerliefhebbers uit heel Nederland weten deze onderneming al jarenlang heel goed te vinden. Qua oppervlakte mag de winkel dan bescheiden zijn, als het gaat om kwaliteit, kennis van zaken en service hebben we te maken met een bedrijf waar je ‘U’ tegen zegt. Van luchtbedpompje tot luxe voortent, kachels en kooktoestellen, je kunt het zo gek niet bedenken of ze hebben het bij Van Steijn Recreatie. De collectie is te zien op de website. Nu het weer niet meer tot kamperen uitnodigt, is de winkel helemaal in kerstsfeer. Ook op het gebied van kerstdecoratie heeft Van Steijn een heel groot assortiment. Er is een ruime keuze in kandelaars, tafelaankleding, kersthuisjes van Luville en Dickensville, kerstballen en verlichting om de huiselijke sfeer in deze donkere dagen te verwarmen.

Van Steijn Recreatie
Generaal Cronjéstraat 19
Haarlem
T 023 5278558
Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag 10.00-17.30 uur, zaterdag tot 17.00 uur
www.vansteijn-recreatie.nl

gevel

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK