HONEST HAIRDRESSING – No Nonsens, Echte Mensen, Echt Haar !

TONI&GUY staat voor ‘international hairfashion’ en heeft salons over de hele wereld. In Nederland is TONI&GUY Hairdressing te vinden in grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Haarlem en Maastricht. Deze exclusieve kapsalons voor mannen en vrouwen hebben creatieve teams. Deze haarprofessionals staan vooral bekend om hun ongelooflijke talent, techniek, innovatieve kennis, topservice en het gevoel voor fashion. Laat je verrassen door de vakkennis van internationale hairstylisten, colortechnicians, topstylisten en art directors voor een fashionable look!

Interview met Adam Tullet (salon owner):

 

Kan je wat over je carriere als kapper tot nu toe vertellen?

Ik ben kapper voor Toni&Guy sinds mijn 14e jaar, waarvan de laatste 7 jaar ook internationaal. Ik heb onder andere gewerkt in China (2x) Cambodja, Australië en Nederland (2 x), allemaal voor Toni & Guy. Ik houd ervan nieuwe studenten op te leiden en ze te laten groeien & ontwikkelen als stylist.

Sinds wanneer ben je in Haarlem actief?

De salon in de Anegang is geopend op oktober 2010, ik kwam in 2012 naar Haarlem om in de salon te komen werken, ik had een ‘awesome’ baas, zij was een goede coach en hielp en begeleidde mij heel goed. Ook in het ontwikkelen van de salon hier, mede hierdoor groeide er een grote ‘client base’. Na mijn vertrek voor de periode van een jaar, keerde ik terug en kocht ik het bedrijf in April 2016.

Waar sta je voor?

We staan voor “Honest Hairdressing”, Ik ga niet akkoord met overdreven diensten of verkoopmethoden alleen maar voor financieel gewin. Ik geloof dat het beste “kappersadvies” is: een model dat het best bij de klant past en een gemakkelijk styling advies voor thuis. Wat is beter dan een fantastisch geknipt model waarmee je jezel te gek voelt en makkelijk te stylen is thuis! Wij als stylisten kunnen het haar met meer specialisme behandelen dan in de regel de mensen thuis, maar mijn doel is een haarstijl te creëren die langdurig goed zit en weinig onderhoud nodig heeft.

Wat zijn jullie specialiteiten?

We zijn gespecialiseerd in alle aspecten van haarstyling, van zowel sterke klassieke technieken tot vooruitstrevende fashion catwalk lookes.

Wat vind je van Haarlem?

Haarlem is een mooie stad, historisch en cultureel gezien rijk, met een nog altijd toenemende warmte qua sfeer. De mensen zijn uitnodigend, loyaal en vlug van begrip.

Heb je toekkomstplannen?

Apart gezien van onze positie internationaal gezien, wil ik Toni&Guy Haarlem op de kaart zetten door vooral authentiek te zijn en doe ik mijn uiterste best om dit te doen via modieuze kapsels en orginaliteit.

Heb je nog een boodschap voor de lezer?

Wees origineel en trouw aan jezelf !

*Actie: bij het meebregen de februari 2018 editie van UITkrant Haarlem bij het maken van een afspraak, ontvang je een gratis ‘condition behandeling’ ter waarde van 25,- euro in de maand februari 2018.

 

Anegang 44
2011 HS Haarlem
T 023 551 86 19
haarlem@toniandguy.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK