JansenCronjé – de vouwfiets- en E-bike specialist

Wie kent deze winkel niet? Fietsenwinkel JansenCronjé, op het hoekje in de Generaal Cronjéstraat, bestaat al sinds de jaren 40! Door de jaren heen is de zaak meerdere malen verbouwd en vergroot, het meest recent nog voorjaar 2017. Vooral de werkplaats heeft een moderniseringsslag gemaakt, en voldoet weer helemaal aan de eisen van deze tijd. Ook met de nieuwe ledverlichting & zonnepanelen is de winkel helemaal klaar voor de toekomst.
Sinds een aantal jaren is Janssen Cronjé specialist op het gebied van E-bikes. Na het proberen van diverse modellen en motoren is de keuze in 2011 op het Duitse Kalkhoff gevallen. Deze E-bikes rijden vrijwel als een gewone fiets, ook zonder ondersteuning. Met name de accu in het midden van de fiets maakt een groot verschil.
Ook voor de Brompton vouwfiets is JansenCronjé sinds 1991 een vertrouwd adres. Door deze jarenlange kennis en ervaring kunnen ze u uitstekend adviseren. Er zijn Bromptons voor meerdere doeleinden beschikbaar. U kunt deze uiteraard ook uitproberen.
Vergeet vooral de VSF niet, heerlijke fietsen met stalen frames en hydraulische remmen. Kortom: redenen genoeg om deze winkel weer eens te bezoeken!

Jansen Cronjé
Generaal Cronjéstraat 160
, HAARLEM

023 5256125
jansencronje.nl

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK