Mooijekind Vleut Makelaars: Middenin de woningmarkt

Goed nieuws voor alle Amsterdammers die hun kinderen graag in de omgeving van Haarlem op zouden laten groeien. Voor alle Bloemendalers, Aerdenhouters, Heemstedenaren (en regiogenoten) die willen verhuizen naar de cultuur van de grote stad. En natuurlijk: voor alle Haarlemmers die willen profiteren van de huidige huizenmarkt.
Mooijekind Vleut Makelaars weet precies wat je wil en hoe dat moet. Zij zitten al vier decennia middenin in deze regio’s. Met inmiddels drie kantoren: in Amsterdam Zuid, Haarlem Centrum en Heemstede-Aerdenhout. Met fulltime specialisten op ieder vlak van het makelaars vak. Toegewijde, sympathieke vakmensen, die hier de woningen en hun bewoners kennen als geen ander.
Zij zien als eerste de kansen in de markt. En weten hoe ze die voor je moeten benutten. Ze staan van kennismakingsgesprek tot (ver voorbij) de sleuteloverdracht met raad en daad aan je zijde. Met vlekkeloze transacties, zodat je je alleen nog maar zorgen hoeft te maken over hoe je al je spullen in de verhuiswagen krijgt.

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK