Uitbreiding Entourage damesmode

Het succes van kledingzaak Entourage is groot. Naast de lopende collectie wordt ook sinds een halfjaar vintage verkocht. Reden om de winkel uit te breiden.

‘Vintage is een succes omdat het tegenwoordig niet uitmaakt waar je gaat winkelen, van Amsterdam tot Praag: overal hangt hetzelfde in de confectie. De vrouw van nu wil niet bij de kassa in de supermarkt twee andere vrouwen tegenkomen met dezelfde jas, met vintage koop je iets omdat je het mooi vindt en niet omdat je meeloopt met de massa. Bovendien is dat stuk op het moment dat je het koopt uniek en dat spreekt aan. Ook past vintage goed in deze tijd van meer bewustzijn over het milieu en de hoeveelheid afval die we produceren, om die reden verkopen wij bijvoorbeeld ook Dopper flesjes.’, zegt eigenaresse Mineke van Zeijl.
‘We doelen wel op merkkleding, maar dat kun je dus nu tegen confectieprijzen kopen! We stomen alles zelf wat er binnengebracht wordt zodat het altijd fris is.’

mineke
Eigenaresse Mineke van Zeijl

U kunt uw (merk)kleding op dinsdag t/m vrijdag tussen 12.00 en 16.00 inleveren bij Entourage op de Bloemendaalseweg 61 in Bloemendaal.
Telefoon: 023 576 63 36

Volg Entourage op Facebook
Volg Entourage op Instagram

winkel
De winkel in Bloemendaal

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

CALBUTPAARS

UITAGENDA HAARLEM

CALBUTORANJE

UITAGENDA AMSTERDAM

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK