2 TURVEN HOOG IN HAARLEM

Op maandag 17 april (2e paasdag) is het weer 2 TURVEN HOOG op locatie Haarlem! Het is de zevende editie van het avontuurlijkste theaterfestival voor families met jonge kinderen van 1 t/m 6 jaar, dat jaarlijks plaats vindt in de Toneelschuur en de Philharmonie.


Het festival opent om 9.00 uur met de Kunstspeeltuin in de foyer van de Philharmonie waar kinderen en hun ouders de hele dag eindeloos kunnen spelen in het NestenbouwersDorp, kunnen snoepen van reuzenkersen en op de Kris Kras Karavaan kunnen springen. Toegang gratis.


Speciale gasten dit jaar zijn de Potjesman die je welkom heet in zijn tentje, de grappige Kluizelaar, die je wel hoort maar niet ziet, twee vreemde Vlaamse heertjes met koffers (Ceci n’est pas un livre van Theater de Spiegel uit Antwerpen), een maffe jazz zangeres met een betoverende stem (Sweet & swing van Théatre de la Guimbarde) en een muzikant die muziek kan maken met zijn neus (in de dansvoorstelling Ondersteboven van Dadodans). Er zijn twee premières (Potjesman en Aangewaaid) en de bijzondere interactieve speelexpositie voor kind én ouder Inside out van de Vlaamse kunstenaars van Cie Iota.


Kaartverkoop: www.toneelschuur.nl en www.theater-haarlem.nl


Foto: Gilles-Destexhe

DEEL DIT ARTIKEL OP

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on google
Google+

WAT IS ER TE DOEN VANDAAG

LEES DE UITKRANT ONLINE

UITKRANT OP INSTAGRAM

UITKRANT OP FACEBOOK